stoelmassage

stoelmassage

Stoelmassage is een volledige massage voor de rug, nek, schouders, heupen, armen, hoofd, en handen, terwijl u op een ergonomische stoel zit, met uw kleren aan (waar u zich ook bevindt). Stoelmassage is gebaseerd op verschillende massagetechnieken, waaronder de David Palmer stoelmassage,  Japanse shiatsu en de Chinese acupressuur.
Met deze samengestelde massage wordt de stroming van energie door de meridianen bevorderd en daardoor voelt u zich ontspannen en verfrist.

Stressmanagement door stoelmassage Stress vormt een onvermijdelijk onderdeel van het moderne leven. Spanning op het werk en binnen het gezin, plus slechte voeding eisen hun tol van lichaam en geest. Het idee achter stoelmassage is om preventief te werken en ernstige klachten te voorkomen. Relax & Go biedt de mogelijkheid om deze massage te combineren met aromatherapie zodat het ontspanningseffect versterkt wordt. U hebt de keuze uit een assortiment etherische oliën, die het lichaam en de emoties beïnvloeden.
stoelmassage
Stoelmassage op uw werk of op een evenement De ideale massage om tijdens uw activiteiten even te kunnen ontspannen. Het is bewezen dat het ziekte verzuim op nek-, rug- en schouderklachten is afgenomen dankzij stoelmassage.1 → Voor de werkgever betekent dit, dat zijn investering op het werk zichzelf terug betaalt. Bovendien is deze fiscaal aftrekbaar.
2 → Werknemers ervaren dit als een zeer gezonde en persoonlijke investering.
U kan ons ook inhuren om stoelmassage aan te bieden aan uw klanten tijdens uw evenement of opendeurdag.


         Relax&Go     Alfons van Puymbroecklaan 116     9120 Beveren
         tel : 03 775 92 52     gsm : 0472 52 67 25
         email : info@relaxandgo.be
         © 2019 Relax&Go
         Design: bsites websolutions